MYT SHUTTERS

MYT SHUTTERS COLLECTIE

De collectie van MYT Shutters bestaat uit diverse unieke producten. Onze shutters combineren functionaliteit met een prachtig design en de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de werking van onze raamshutters, de verschillende mogelijkheden qua design of de verschillende soorten toepassingen? Lees hieronder alles over onze collectie MYT Shutters.

SHUTTERS UIT EIGEN FABRIEK

Verschillende soorten shutters

MYT Shutters zijn verkrijgbaar in hout, kunststof en aluminium. Ieder materiaal heeft eigen voordelen en eigenschappen. Afhankelijk van de plek waar u de shutters wilt plaatsen en uw persoonlijke voorkeuren kunt u een keuze maken uit deze materialen.

Alle producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor wij zeer zelfstandig kunnen opereren. Hierdoor zijn er veel extra maatwerkmogelijkheden. MYT Shutters is het enige merk in Europa met een eigen shutter fabriek. Daarbij hebben wij patenten op producten, productonderdelen en zelfs machines! MYT Shutters zijn dus écht uniek en van uitzonderlijke kwaliteit.

EEN GOEDE INVESTERING

De voordelen van raamshutters

Er zijn veel voordelen van raamshutters in uw interieur. MYT Shutters bieden de volgende voordelen:

  1. Verduurzaming;
  2. Warme uitstraling;
  3. Lange levensduur;
  4. Duurzaam;
  5. Geschikt voor mensen met astma;
  6. Afwisseling in ambiance;
  7. Mogelijkheid meefinancieren;
  8. Extra privacy.

Hieronder worden de verschillende voordelen verder toegelicht.

1. Verduurzaming

Het plaatsen van shutters voor uw ramen zorgt uiteindelijk voor verduurzaming. Door de ‘double closure’ sluiten shutters uw volledige raam af. Hierdoor ontstaat als het ware een extra isolatielaag wat wel 3 tot 4 graden kan schelen. Dit heeft dus een zonwerende functie in de zomer en een isolerende functie in de winter.

2. Warme uitstraling

Uiteindelijk hebben raam shutters niet alleen een praktische functie maar zijn ze ook vooral erg stijlvol. Bij MYT Shutters vindt u passende shutters voor ieder interieur.

Bussum-fam-Vrielink-by-Lilian-8.jpg

3. Lange levensduur

MYT Shutters gaan minimaal drie keer langer mee dan andere raambekleding en zijn daarom een zeer goede investering. Raamshutters zijn tijdloos en zorgen voor meerwaarde aan uw woning.

4. Duurzaam

Bij MYT Shutters doen wij zo veel mogelijk om onze raamshutters duurzaam te produceren. Zo gebruiken wij eco-friendly verf op waterbasis en zijn alle shutters van MYT 100% recyclebaar.

5. Geschikt voor mensen met astma

MYT Shutters zijn erg gemakkelijk schoon te houden en zijn daarom ook uiterst geschikt voor mensen die last hebben van stof allergieën.

6. Afwisseling in ambiance

Het is prettig om in uw woning te kunnen spelen met het licht en de sfeer. Met de MYT Shutters heeft u hier veel invloed op. Door meer of minder licht door de raam shutters te laten, creëert u telkens weer een nieuwe ambiance met één handbeweging. De shutters zijn namelijk ontzettend makkelijk te bedienen door het unieke bedieningsmechanisme.

L_HL14 (1)

7. Mogelijkheid meefinancieren

In veel gevallen kunnen MYT Shutters meegefinancierd worden bij het afsluiten van een hypotheek. Shutters worden namelijk gezien als een waardetoevoeging van de woning. Hierdoor staat u niet in één keer voor een grote uitgave en kunt u toch genieten van sfeervolle raamdecoratie.

8. Extra privacy

Bent u op zoek naar raambekleding waarbij het daglicht wordt doorgelaten maar u ook uw privacy behoudt? Dan zijn raamshutters voor u een passende oplossing! U bepaalt zelf hoeveel inkijk u heeft door de shutters voor de ramen.

Bent u overtuigd van de voordelen van shutters? Bekijk de MYT Shutters bij een dealer bij u in de buurt!

UITSLUITEND MAATWERK

Shutters op maat

Wij leveren uitsluitend shutters op maat! Dit houdt in dat de gewenste ramen bij u thuis worden opgemeten door een specialist en de producten voor u op maat geproduceerd worden. Dit heeft als voordeel dat de raamshutters precies passen en u geen last heeft van loze ruimte tussen het kozijn en de shutter. Ze zijn voor vrijwel ieder type raam te plaatsen.

Bent u na een bezoek aan één van onze dealers overtuigd van de kwaliteit en uitstraling van MYT Shutters? Dan zal er een thuisafspraak met u gemaakt worden. Tijdens deze thuisafspraak zal de specialist de betreffende kozijnen opmeten voor de shutters op maat.

GA VOOR DE KLEUR DIE BIJ U PAST

Mogelijke kleuren shutters - zwart, wit en meer!

De producten van MYT Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afhankelijk van de keuze voor hout, aluminium of kunststof zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Kijk op de productpagina’s voor meer informatie over de kleurmogelijkheden per product.

Of u nu kiest voor een opvallende kleur, witte of zwarte shutters, alle geverfde MYT Shutters hebben de beste verfafwerking op de markt. De verf heeft een zijdezachte afwerking, alle verf is eco-friendly en op waterbasis. U krijgt 5 jaar garantie op de verfafwerking. Op de aluminium poedercoating zit maar liefst 10 jaar garantie.

Wanneer u een thuisafspraak maakt bij de dealer, neemt de specialist een colour fan mee zodat u de kleuren ook in uw eigen woning kunt bekijken. Heeft u vragen over de kleurmogelijkheden of kwaliteit van onze verfafwerking? Neem gerust contact op met de dealer bij u in de buurt.

_BYL0998
ELEGANTIE EN LUXE

Ga voor shutters als raamdecoratie!

Shutters als raamdecoratie zorgen voor veel sfeer in huis. De raamdecoratie heeft een luxe en elegante uitstraling. De sfeervolle shutters van MYT Shutters zorgen voor een warme aankleding van uw woonruimte. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan eens op onze inspiratie pagina’s!

Zo kunt u kiezen voor shutters als raambekleding in bijvoorbeeld de badkamer. Onze producten zijn namelijk ook bestand tegen vocht- en temperatuurverschillen. Kortom: de MYT Shutters zijn geschikte raamdecoratie voor iedere ruimte!

ERVAAR DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Kies uw favoriete MYT Shutters bij een dealer bij u in de buurt!

De mogelijkheden en designopties van MYT Shutters zijn eindeloos. Wilt u kennismaken met onze producten of wilt u een thuisafspraak maken voor het inmeten van uw raamshutters? Neem contact op met de dealer bij u in de buurt of ga langs!

Shutter-Makers-57
MYT SHUTTERS

Laat u inspireren

BROCHURE

Bekijk alle designopties, kleuren en stijlen in onze brochure. 

PERSOONLIJK ADVIES

Onze dealers komen geheel vrijblijvend langs voor een gratis meting en offerte op maat.