MYT SHUTTERS

KUNSTSTOF SHUTTERS

De kunststof shutters zijn in opmars in de interieurwereld en wij begrijpen dat heel goed! Deze kunststof variant is namelijk bestand tegen vocht, is erg sterk en trekt niet krom. Bij MYT hebben we unieke technieken en materialen toegepast om tot dit veelzijdige product te komen. Lees hieronder alles over onze kunststof shutters!

ONTWORPEN VOOR UW RAAM

De unieke kunststof shutters van MYT

De producten van MYT Shutters zijn stuk voor stuk uniek, maar dat geldt al helemaal voor onze kunststof shutters! Deze shutters worden namelijk gemaakt van een met kunststof bedekte aluminium kern. Dit is een gepatenteerde aluminium kern die ervoor zorgt ervoor dat de shutters licht en extra stevig zijn. Door vocht of warmte verschillen zullen deze shutters nooit kromtrekken.

Deze techniek in combinatie met het materiaal maakt deze shutters super geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Tot slot zijn onze shutters 100% recyclebaar (!) Dit is een unieke eigenschap voor shutters. De shutters van MYT worden speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Op deze manier passen de kunststof shutters perfect in uw woning.

EEN SLIMME OPLOSSING

De voordelen van kunststof shutters op maat

De kunststof shutters op maat zijn bestand tegen vocht en warmte en daarnaast zijn er nog veel meer voordelen! Zo wordt de kern van de kunststof shutters gemaakt van ‘Virgin Polymeer’, hierdoor zijn de shutters relatief lichtgewicht en toch zeer sterk. Daarnaast isoleert dit product uw woning in de zomer tegen warmte en in de winter tegen kou. Onze dubbel closure zorgt ervoor dat er een extra isolatielaag ontstaat waardoor dit wel 3 tot 4 graden in huis kan schelen.

Heeft u een kleine badkamer of bent u op zoek naar een shutter waar extra veel licht door naar binnen komt? Dan biedt onze nieuwe 40mm frame een uitkomst! Hierdoor komt iets meer daglicht naar binnen dan bij het standaard 51mm frame. Heeft u specifieke design wensen? Alle kunststof shutters worden helemaal op maat en naar wens voor u gemaakt.

FJIS0262
VEILIG VOOR DE HELE FAMILIE

Ga voor veilig! Kies shutters van kunststof

De shutters van kunststof zijn een veilige keuze voor het hele gezin! De shutters zijn veilig voor kinderen en huisdieren. De producten van MYT bevatten namelijk geen losse onderdelen die kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties.

Daarbij zijn de shutters een veilige keuze voor mensen met astma. Ze zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken, er vormt minder stofopbouw dan bij andere raambekleding en onze producten hebben een lage VOS. Dit betekent dat er eco-friendly verf op waterbasis is gebruikt waardoor mensen met overgevoelige luchtwegen of astma geen hinder of irritatie zullen ervaren door vluchtige organische stoffen (VOS) van de kunststof shutters.

Ervaar onze kunststof shutters bij een dealer bij u in de buurt

Bent u benieuwd naar onze kunststof shutters? U vindt ons assortiment bij de dealer bij u in de buurt! Gespecialiseerde adviseurs staan daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de producten aan u te demonstreren. Wilt u kunststof shutters van MYT in uw woning? Dan maken we een afspraak om uw ramen op te meten en de juiste kleur met u uit te zoeken.

MYT SHUTTERS

Laat u inspireren

BROCHURE

Bekijk alle designopties, kleuren en stijlen in onze brochure. 

PERSOONLIJK ADVIES

Onze dealers komen geheel vrijblijvend langs voor een gratis meting en offerte op maat.