MYT SHUTTERS

HOUTEN SHUTTERS

De houten shutters van MYT Shutters combineren design met functionaliteit. Haal warmte in huis en creëer een prachtige uitstraling met dit unieke product! Wij werken met verschillende soorten hout zodat er altijd een shutter is die bij u past! Meer weten over onze houten shutters? Lees hieronder verder of zoek direct een dealer bij u in de buurt!

NATUURLIJK LICHT EN ISOLATIE

Houten shutters zijn stijlvol én functioneel

Door de lamellen van de houten shutters te bedienen, regelt u gemakkelijk de lichtinval en het zicht. Dit is super belangrijk omdat in iedere ruimte lichtinval, kleur en sfeer ontzettend bepalend zijn! Het raam heeft dan ook een bijzondere functie. Het zorgt voor natuurlijk licht, zicht en ventilatie. Onze shutters van hardhout geven uw raam een bijzondere uitstraling met behoud van deze functies.

Naast deze eigenschappen hebben deze shutters eveneens een isolerende werking. Dit komt door de zogenaamde ‘dubbel closure’ -functionaliteit. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat er een extra isolatielaag ontstaat waardoor uw woning zowel in de winter als de zomer extra geïsoleerd is. Daarnaast dragen de houten shutters ook nog eens bij aan een goede akoestiek in de ruimte.

VERSCHILLENDE HOUTSOORTEN

Verschillende soorten houten shutters voor binnen en buiten

Alle houten shutters van MYT zijn geschikt voor binnen. Deze worden geleverd in vier verschillende houtsoorten. Momenteel bestaat ons assortiment uit de volgende soorten hout: Basswood, Paulownia, White Teak en Western Red Cedar. Bent u op zoek naar een houtsoort waarbij u de houtnerf nog ziet? Kies dan voor onze White Teak of Paulownia.
De shutters van hout zijn het meest veelzijdige product van MYT Shutters. Dit komt onder andere omdat ze ideaal zijn voor bijzonder gevormde en extra brede ramen.

De meest luxe variant is de Wester Red Cedar. Deze shutters zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft een prachtige roodbruine kleur. De verschillende soorten houten shutters bekijken? Zoek een dealer bij u in de buurt!

NIEUW!

De Heritage shutter - meer privacy en een nieuwe look

Bij MYT Shutters blijven wij onze producten ontwikkelen en zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze technieken naar een hoger niveau te tillen. De laatste toevoeging aan ons assortiment is de Heritage shutter. Deze shutter heeft afgeschuinde lamellen waardoor u de kamer nog beter kunt verduisteren. Daarnaast heeft deze shutter ook een unieke, moderne look die nooit zal vervelen.

LUXUEUZE AFWERKING

Kies uw favoriete kleur en design MYT Shutters van hout

Vanuit verschillende woontrends zijn zwarte houten shutters de afgelopen jaren erg populair geworden. En ook witte shutters van hout doen het erg goed in allerlei soorten interieurstijlen. De houten shutters van MYT kunnen geverfd, geolied en gebeitst geleverd worden.

Verf
De geverfde houten shutters komen standaard in 15 kleuren. Op aanvraag leveren wij ook unieke kleuren (RAL, Dulux, Resene) zodat dit precies bij uw interieur past. Alle verf is overigens eco- friendly en op waterbasis.

Beits
Voor een meer natuurlijke finish en om de natuurlijke houtnerf en structuur te behouden kunt u kiezen voor een gebeitste Paulownia of White Teak.

Olie
Voor onze premium houtsoort Western Red Cedar is het mogelijk om te gaan voor een afwerking met olie. Deze afwerking brengt de roodbruine kleur van Cederhout mooi naar voren.

Twijfelt u over de kleur of afwerking? U kunt ons assortiment bekijken bij een dealer bij u in de buurt! Maakt u een thuisafspraak voor het opmeten van uw ramen? Dan neemt onze specialist ook de verschillende kleuren voor de houten shutters mee, zodat u deze in uw eigen woning kunt bekijken.

VEILIG VOOR DE HELE FAMILIE

Op zoek naar veilige raamdecoratie? Kies voor de houten shutters van MYT Shutters

De MYT houten shutters zijn een slimme keuze als u op zoek bent naar veilige raamdecoratie. En met veiligheid doelen we op de brede zin van het woord! Deze shutters bevatten geen losse onderdelen. Hierdoor is het een veilige keuze voor kinderen en huisdieren.

Daarbij letten wij bij de productie van onze shutters op een lage V.O.S. (Vluchtige Organische Stoffen) bevatten. Dit komt onder andere door de verf op waterbasis die gebruikt wordt voor het kleuren van de shutters. Ze zullen dus niet vervuilend zijn voor uw binnenklimaat.

Tot slot zijn deze shutters een veilige keuze voor astmatische mensen. Deze raamdecoratie is namelijk ontzettend makkelijk schoon te maken en u heeft minder last van stofopbouw dan met andere raambekleding. De MYT houten shutters zijn dus dé veilige keuze voor ieder huishouden.

KWALITEIT OP MAAT

Houten shutters op maat - uitzonderlijke kwaliteit

Al onze producten worden voor u op maat gemaakt, zo ook onze houten shutters. Hierdoor kunt u genieten van hoge kwaliteit en een product wat écht waarde aan uw woning toevoegt. Omdat onze producten in onze eigen fabrieken worden geproduceerd, bieden wij op maat gemaakte design opties. Op deze manier geniet u van houten shutters, helemaal naar wens en passend voor uw interieur!

MAAK KENNIS MET MYT SHUTTERS

Bekijk onze houten shutters bij een dealer bij u in de buurt!

Wilt u onze houten shutters in het echt ervaren? Kijk op in ons MYT dealeroverzicht voor meer informatie over de verkooppunten bij u in de buurt! Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen over onze houten shutters!

MYT SHUTTERS

Laat u inspireren

BROCHURE

Bekijk alle designopties, kleuren en stijlen in onze brochure. 

PERSOONLIJK ADVIES

Onze dealers komen geheel vrijblijvend langs voor een gratis meting en offerte op maat.