MYT SHUTTERS

SHUTTERS VAN HARDHOUT

MYT Shutters van hout combineren design met functionaliteit. Ze laten u spelen met het licht en creëren een warme sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. De structuur en natuurlijke aroma’s van het hout geven iedere ruimte een bijzondere uitstraling. En maken de natuur voelbaar.

Met de natuurlijke roodbruine kleuren van Western Red Cedar krijgt een ruimte een warme uitstraling. En creëert u met de zachte tinten en voelbare houtnerf van Paulowniahout een landelijke woonstijl. Door de lamellen te bedienen, regelt u eenvoudig de lichtinval en zicht. Zo kunt u heerlijk ontspannen met behoud van privacy. 

STIJLVOL EN FUNCTIONEEL

Geniet langer van daglicht

Binnen iedere ruimte zijn lichtinval, kleur en sfeer bepalend. Het raam heeft dan ook een bijzondere functie. Het zorgt voor natuurlijk licht, zicht en ventilatie. Onze shutters van hardhout geven uw raam een bijzondere uitstraling met behoud van deze functies. Ze laten u de lichtinval en zicht regelen en hebben een isolerende werking. In de zomer houden ze warmte buiten en in de winter binnen.

BIJZONDERE VORMEN

Passend bij uw stijl

Ieder raam is uniek. Daarom biedt MYT Shutters u een ruime keuze aan designopties en stijlen om de perfecte shutters te ontwerpen. Natuurlijke en warme tinten, moderne kleuren en speciale vormen, vindt u terug bij MYT Shutters.

FJIS0262
VEILIG VOOR DE HELE FAMILIE

Ervaar het verschil in kwaliteit

Gemaakt van echt hout van topkwaliteit. Met een zijdeglansafwerking of voelbare nerf. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Onze shutters van hout kenmerken zich door de designopties, afwerkingsniveau en duurzaamheid. Ze bevatten geen losse onderdelen, zijn gemakkelijk te houden en daarmee veilig voor het gehele gezin. Ervaar het verschil in kwaliteit. Bezoek één van onze showrooms en laat u inspireren.
VEILIG VOOR HET GEZIN

Ervaar het verschil in kwaliteit

Gemaakt van echt hout van topkwaliteit. Met een zijdeglans afwerking of voelbare nerf. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Onze shutters van hout kenmerken zich door de designopties, afwerkingsniveau en duurzaamheid. Ze bevatten geen losse onderdelen, zijn gemakkelijk te houden en daarmee veilig voor het gehele gezin. Ervaar het verschil in kwaliteit. Bezoek één van onze showrooms en laat u inspireren.
MYT SHUTTERS

Laat u inspireren

BROCHURE

Bekijk alle designopties, kleuren en stijlen in onze brochure. 

PERSOONLIJK ADVIES

Onze dealers komen geheel vrijblijvend langs voor een gratis meting en offerte op maat.